Anak-anakku

Loading...

Sunday, May 19, 2013

yeyyy...saya dah boleh jalannnnnn...


 Hero kenit dah start berjalan 9 May hari tu....habih umah makcik dia kemas
kiranya lebih kurang 14 bulan gitu laa dapat berjalan
 lesen pun dah dapat, amik kat Nilai 3 je




 lepas memandu buat pertunjukan pulokk
ewahh...ewahh....
ni plak gambar masa ketumbit hari tu...ngintai ibu mandi ke ape???

5 comments:

  1. as-salam makcik..
    pak cik dtg lagi ya..nak tgk anak angkat pak cik yg handsome tu..cutelah dia nasya...tapi pak cik tak tahu nama anak angkat pak ni...cantiknye rumah makcik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm pakcik....makcik ingatkan Tora yg datang tadi hu..hu...
      budak2 ni nama senang nak ingat..yg sulung Nabil, yg tengah Syabil, yg kenit Wabil...hik...hik....kalau ada anak lagi makcik letak exxon mobil plakk boley gitu pakcik...hu...hu...alaa makcik amik gambar tempat yg ok je...yg bersepah xtunjuk(nanti hilang murtabak makcik sebagai surirumah sepenuh masa)

      Delete
  2. Assalam.... Wahhh dah jalan dia... Good job boy...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm Nani...xlarat sebenarnya nie...aktif yang amattt

      Delete
  3. wahh...dah berjalan ni...semua tempat dia nak explore...cam bby Najla sy tu...aktif...
    Cantik rumah ye..

    ReplyDelete