Anak-anakku

Loading...

Friday, February 22, 2013

Roti jala botol muncung

 singgah umah Ady...Ady hidang roti jala ngan kari daging..xleh jadik nie. Kita pun ada gak wat roti jala itu hari sbb ada masak kari ikan pastu roti benggali lak finish, hajat hati nak mencicah terpaksaaaaa la menjala. (keinginanku mmg xleh tahan)

ini kari ikan kembung, manis2 lagi isinya sedap betul. Sambil makan roti jala sambil gigit cili tu..emmmm tatau nak citer ape
cam biasa xde sukatan semuanya last minute. Kalau nak resepi sila ke rumah sepupu saya Ady. Jangan lupe kirim salam kat dia tauu he...he...

Bantal buruk @ ketayap

buat kue bantal golek buruk nie dah lama tapi biasa laa kat umah nie byk gangguan, berebut pc pun ye (lappy xmendapat tempat kat umah nie sbb kecik) terpaksa la peram bagi basi dulu

mcik selalu buat last minute kekadang tu dah larut malam baru gatai nak godek makanya xde sukatan..( kitaorang ni spesies burung punggok dari yang tua sampai yang kecik 1 am baru nak lelap)kalo nak resepi jemput le ke rumah sepupu2 kat bwh noo

 tgh melempeng
ni lak inti kelapa..letak doyan sikit kasi harum