Anak-anakku

Loading...

Sunday, February 24, 2013

Tukang kemas rumah


Ni antara aksi2 tukang kemas rumah nie. Dah laa hari tu ada cubaan membunuh diri, ada ke patut kita tgh dok bz nak kemas dapur dia lakk pi jerut leher ngan tali apron...nie mesti banyak nengok movie nie hu...hu...
Bila dah ada ramai hero nie memang masakk sesangat ngan telatah dan aksi2 ganas diaorang
pandai pulak belen badan, kaki tu ekceli dia sangkut kat tepi palang walker sbb tu xjatuh....
aaa kutip jangan xkutip. Kaloo jatuh bangun sendiri.

Menu mangkuk tingkat Jumaat 22 Mac 2013

 Ni antara lauk untuk mangkuk tingkat hari Jumaat lepas. Yang ini ayam masak sambal tomato. Mudah saja, ayam digaram kunyit n goreng 1/2 masak. Kisar bawang merah, bawang putih, halia dan serai bersama buah tomato. Letak juga sos cili dan cili kisar sikit yang penting ada rasa masam manis.
 Yang ini pulak sayur campur, tumis ngan sos tiram dan pati ayam je. Ketuk bawang putih sikit. Jika suka boleh percik sikit minyak bijan tapi mcik xletak sbb takut customer xsuka.
 Yang ini pulak masak tambahan sebab ada last minit order. Tumis sawi ngan bunga kobis. Ketuk bawang putih, letak sos tiram dah siap.
Ini kari ikan ayam2. Ikan sembunyi kat bawah. Hari tu ulamnya pucuk ulam raja ngan sambal belacan. Ikan masin lak goreng ikan masin dari Tawau (yang cam keropok tuh)