Anak-anakku

Loading...

Monday, June 3, 2013

Tq darling....

 Tanggal 31 Mei hari tu genaplah 11 tahun makcik melayari hidup bersama suami tersayang. Tak sangka sekejap je dah sebelas tahun......makcik xde laa kasi apa2 kat en.asben....tapi en asben ada la tanya makcik nak hp ke. Orang dah tanya kita jawab nakk laa walaupun makcik bukannya reti guna smart phone nih. Sekarang ni makcik dok berkepit je laa dengan benda alah nie, anak2 nak pegang pun makcik xkasi. Takut jatuh sayanggg uu. Harap2 laa suatu hari nanti makcik tau memanfaatkan benda nie hu...hu...siot tul laaa....


4 comments:

  1. salam kak..

    takpe belajar pelan-pelan..lama2 expert la tu guna smartphone..banyak manfaatnya guna smartphone ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hik...hik....itu laa dia, biasa kalau dapat fon nie buat main angray bird je. Tapi skrg dah tukor candy crush plak..he...

      Delete
  2. pasni leh la kol sayang apa khabar dgnmu..versi nyanyi tau kak bila baca ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena amik kelas vokal ngan Zila nih hik...hik...

      Delete