Anak-anakku

Loading...

Thursday, April 19, 2012

Ayam panggang paprika


Ayam ni dah lama masak cuma xsempat nak masukkan entry..apa pun kita layan je la ye..
Nasya perap ayam ni dengan chicken montreal seasoning + ground pepper + sweet paprika + garam sikit + butter. Dah masak, hidang je ngan brown sauce. Senang kan untuk orang yang sibuk ngan anak kecik nie...

6 comments:

  1. as-salam Nasya
    Amboi2 bakar ayam ya hari ni Nasya..sedapnye tgk ayam tu..ni ayam kampung ke Nasya..very2 delicious..

    ReplyDelete
  2. salam..
    kakna suka masak sendiri dan jarang makan di luar.
    sedap tenggok ayam ni..

    ReplyDelete
  3. ermmm..sedapnya kak nasya...suka ayam panggang ni..

    ReplyDelete
  4. wslm Ady...Nasya guna ayam bandar je..malas nak gi pasar..he..he...tapi bila dah letak seasoning ni sedap jugak..

    ReplyDelete
  5. wslm Kak Na. Makasih sbb sudi berkunjung...sepatutnya nak mkn ngan mash potato tapi cooking creme la plak xdak stok tu yang mkn ngan kentang panggang je..

    ReplyDelete
  6. memang sedap Waniey bila makan macam nie..xmuak.
    Kalau kat restoran kena mkn ngan sopan santun tapi bila kat umah nak pulun tulang ayam pun xdak sapa peduli ha..ha..ha...

    ReplyDelete