Anak-anakku

Loading...

Monday, October 3, 2011

Spaghetti di hari yang malasssss......

Assalamualaikum.......hari ni kita layan gambar je la yer. Sebabnya Nasya dah xlarat dah..balik dari check up kat klinik tadi dok kemas peti ais....peti aiskrim...peti ais untuk frozen food...boleh sakit jiwa.
Nasya ni memang tamak dan gila sesangat ngan barang2 letrik ni especially peti ais. Lantaran itulah diriku selalu dimarahi oleh suamiku kerana asal je gi supermarket mesti borong ikan dan barang2 dingin beku macam orang ada anak 10. Habis tu nak buat macamana...dah suka beli benda2 macam tu...ha..ha...ha...
bukan apa, takut nanti kalau DARURAT ke apa2 ke xsusah sbb stok untuk setahun dah ready..tu yang peti ais sampai tiga..mengong betul kan...
Apa2pun jangan suka membazir cam Nasya tau...xbaik untuk kesihatan...
Tekak melayu...makan apapun mesti nak cili api...

2 comments:

  1. as-salam nasya
    malas2 pun npk Spaghetti tu sedap nasya..sedap mkn panas2..

    ReplyDelete
  2. ha..ha..ha...lapar sesangat sebenarnya ady..tu jer yg simple kan..

    ReplyDelete