Anak-anakku

Loading...

Monday, May 13, 2013

Red velvet cup cake

 Macam biasa laa nak menunjuk-nunjuk lagi sebab baru pandai buat kek....tu pun kek segera. Tak kira laa segera pun yang penting pantas...makcik kan sibuk, banyak agenda semenjak dua menjak nie hu..hu...hu...tak buat frosting pun sebab lazy the crazy...

4 comments:

  1. as-salam mak cik
    slmt pagi makcik wahh!!sedapnye kalau bf pagi2 mcm ni dapat mkn RVCC tu..makcik sibuk2 pun sempat buat cup cake kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm pakcik.....alaa makcik tukang tuang je yang selebihnya orang jepun yg buat..hu..hu....makcik buat2 sibuk je...he..he...

      Delete
  2. salam..klu ade creame cheese kat atas tu lagi sedap kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasa2nya laa along.....mesti syok makan ngan krim cheese tuu...ermmm len kali nak buat lagi...

      Delete