Anak-anakku

Loading...

Thursday, October 27, 2011

Kek suka-suka

Baby comot seminggu dua ni asyik mintak nak kek je..ibu dia ni tangan keras...bukan macam Aunt Naz nun...pandai buat kek..kue...etc. Nak sonang pi la kedai kek. Beli sebijik. Tak sangka plak sekali makan dua beradik ni sampai separuh kek yang 1/2 kilo. Haii...makan laa puas-puas. Tak cukup besok ibu beli lagi...tapi kek yang harga 5 kupang je la..
Kek kopi sebab ibu suka bau kopi
Abang dah get ready nak p semayang jumaat...cuba tengok kat coffee table tu..buku resepi sapa agaknya yang menimbun tuuuu...
Syok ye dapat makan kek...ibu masa kecik2 dulu kek pun tak kenal...tapi xpe bulan 11 nanti ibu buat birthday party..tapi untuk ibu laaa
Ohhh...sungguh comot...
Aaaaaaa...sengih sampai pengsan..

2 comments:

  1. Alahai adik...girangnya mkn kek tu...habis comot..suka kek ya.
    dah lama tak tengok buah beko tu....

    ReplyDelete
  2. ha..ha..ha...mama. tu lah dia..resepi nostalgia kg kita kan..mmmmm sedap sungguh makan ngan nasik panas2 kan mamasya...

    ReplyDelete