Chicken chop berinti dan kentang putar
- BAHAN-BAHANNYA :-)
- 4 keping chicken chop (diperap bersama sos worchestershire, lada hitam dan sedikit garam)
- BAHAN INTI :-)
- 8 biji cendawan shitake segar (dadu)
- 2 ulas bawang merah (dadu kecil)
- sedikit daun thyme
- secubit garam
- *****semua bahan inti digoreng sekejap bersama sedikit butter. Masukkan inti ke dalam ayam dan gulung, cucuk dengan lidi. Goreng ayam sekejap di atas kuali sebelum dipanggang di dalam oven*****
- CARA-CARA MEMBUAT KENTANG PUTAR :-)
- 3 biji kentang (dipotong nipis dan direbus)
- 1/2 pkt kecil krim masakan
- sedikit serbuk pala, garam dan serbuk lada hitam
- *****kentang dilecek bersama bahan lain ketika masih panas*****
- SOS :-)
- 1 paket MCCORMICK MUSHROOM GRAVY (ikut arahan pada bungkusan)
- Daun salad pilihan
No comments:
Post a Comment